Boek jouw verblijf in de Buitenplek


Beschikbaarheid

Fijn dat je komt slapen in ons boshuisje voor 5 personen! 

De kalender hiernaast toont de beschikbaarheid. Boeken doe je via de boekingsmodule bovenaan. Vul de gewenste datum in om het tarief te zien.


Bij de prijs inbegrepen

  • Eindschoonmaak & linnengoed 60,- per boeking
  • Parkkosten & toeristenbelasting 5,- per persoon per nacht

Bevestiging

Je boeking is na betaling bevestigd. Onder voorbehoud van wijzingen.

Kom je er niet uit of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar info@buitenplekvanstek.nl.

Informatie over in- en uitchecken, annuleren en parkeren vind je hieronder bij de FAQ.Praktische informatie

Inchecken bij de Buitenplek kan tussen 15.00 - 17.00 uur. Later inchecken kan ook, maar geef het dan even door aan Bospark De Vossenberg. Uitchecken is uiterlijk om 10.00 uur, zondag om 11.00 uur.

Bij een annulering meer dan 60 dagen vóór ingangsdatum is geen annuleringsvergoeding verschuldigd. Bij een annulering van 60 tot 30 dagen vóór ingangsdatum is een annuleringsvergoeding van 50% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Bij annulering vanaf 30 dagen of minder vóór ingangsdatum is een annuleringsvergoeding van 100% van de overeengekomen prijs verschuldigd.

Honden en andere huisdieren zijn, hoe ongezellig ook, helaas niet toegestaan op de Vossenberg.

Je kunt altijd even contact opnemen met Bospark De Vossenberg met de vraag of je eerder kunt inchecken. Als je later wilt uitchecken, kun je contact met ons opnemen. Afhankelijk van de eventuele boeking op de dag van vertrek, is het soms mogelijk om later uit te checken.

Supermarkten Albert Heijn en Lidl bevinden zich op 15 minuten rijdafstand. Verse broodjes voor het ontbijt kunnen bij het Bospark besteld worden via de Broodservice. Houd je van BBQ-en? Kijk dan ook even naar de BBQ-service die het Bospark biedt. Bezoek voor meer informatie de website van Bospark De Vossenberg.

De Buitenplek staat op een kleinschalig park. De Buitenplek staat dus niet midden in het bos, helemaal alleen ben je dus niet. Wel is de Buitenplek omringd door begroeiing, waardoor je privacy hebt.

Ja, je mag je auto kosteloos parkeren op de parkeerplaats van het park. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar het huisje.