Over ons

Wij zijn Harriet & Liselotte, ondernemers in gastvrijheid. Je kent ons misschien van Stek, ons restaurant in Amsterdam. Sinds 2014 ondernemen we samen. We zijn levensgenieters, bourgondiërs en interieurliefhebbers. We houden van alles wat het leven leuker, lekkerder, gezelliger en mooier maakt. De Stek waarden: liefde, aandacht, kwaliteit & duurzaamheid zie je terug in alles wat we doen, dus ook in de Buitenplek van Stek.

De Buitenplek van Stek

De realisatie van de Buitenplek is een droom die in vervulling is gegaan en een mooie nieuwe uitbreiding van onze onderneming in gastvrijheid. Het Stek-merk gaat niet alleen over lekker eten, je kunt nu ook lekker slapen bij Stek. Met zijn tweeën, met vrienden of met de kinderen. De Buitenplek is niet alleen bedoeld voor gezinnen, je vindt er wel alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf met (kleine) kids.

Buitenplekje

Tot voor kort vond je aan de Wibautstraat in Amsterdam Oost ons restaurant Stek Amsterdam. Bijna 10 jaar lang zijn we horeca-ondernemers geweest in Amsterdam. Met veel plezier hebben deze populaire plek voor ontbijt, lunch, goede koffie en borrel gehad. In juli hebben we het restaurant verkocht aan nieuwe ondernemers. Tijd voor nieuwe plannen! 

Stek: voedingsbodem voor gastvrijheid

We blijven ons bezig houden met gastvrijheid, dat is wie we zijn, dat zit ons bloed. Dit doen we nu in een adviserende rol. We helpen startende horeca-ondernemers met de doorvertaling van hun concept naar een gastvrije ervaring of een culinaire strategie. Daarnaast zijn er voor horeca-ondernemers die wel wat hulp of extra handen kunnen gebruiken bij een specifiek onderdeel van hun bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld HR, kwaliteitsmanagement of marketing & sales. We zijn bezig met het ontwikkelen van een aantal kennisproposities voor deze doelgroep. Het staat nog in de kinderschoenen, maar het wordt heel waardevol.